Verkoop

Fruitboerderij Remeeus heeft twee verkooppunten: in Ouwerkerk en in Kapelle-Biezelinge. Deze verkooppunten zijn bemand tijdens het seizoen, van eind april tot en met september.

Ouwerkerk

Het verkooppunt in Ouwerkerk heeft wat veranderingen doorgemaakt. Onze klanten konden hier tot in de zomer van 2017 dagelijks terecht bij ons verkoopautomaat. Helaas ging het automaat kapot en hebben wij afscheid moeten nemen van deze manier van verkopen. Om onze klanten in Ouwerkerk en omstreken toch te kunnen blijven bedienen hebben wij besloten om op WOENSDAGMIDDAG en ZATERDAGMIDDAG van 13.00 uur tot 18.00 uur een verkoopkraam in te richten. Op deze manier hopen wij onze vaste klanten toch te kunnen voorzien van ons fruit en andere producten.

Het voordeel van deze manier van verkopen is dat we nu ook onze jams, dessertsauzen en cadeaupakketjes in Ouwerkerk aan kunnen bieden. Hierdoor kunnen onze klanten nu ook genieten van deze huisgemaakte producten, wat met het verkoopautomaat nog niet mogelijk was.

U bent dus op woensdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom in de Boterhoekseweg 3, 4305 RB Ouwerkerk.

Zakelijke afnemers kunnen onveranderd, na telefonische bestelling via 06-12825817, dagelijks terecht.

 

Kapelle-Biezelinge

Sinds 2014 hebben wij ook een verkooppunt in Kapelle-Biezelinge. Vanuit het gezellige aardbeienkraampje verkopen wij ons fruit rechtstreeks aan de consument en zakelijke afnemers, zoals boerderijwinkels, restaurants, bakkers, campings en handelaren.

In Kapelle-Biezelinge staan wij vanaf eind april tot en met september voor u klaar op de volgende openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Naast ons verse fruit verkopen we ook hier onze zelfgemaakte jam en dessertsaus. Ook maken we leuke cadeaupakketjes. U kunt kiezen uit diverse soorten die al klaar staan, of we maken op bestelling iets wat helemaal aan uw wensen voldoet. Bekijk ook onze producten pagina, voor meer informatie!

U kunt ons vinden op het volgende adres: De Klinker /Oude Rijksweg (N289), 4421 KC Kapelle-Biezelinge.

 


Laatste nieuws

Volg ons via...

Vragen?

tel.: 06-12 82 58 17


 

Contact

Boterhoekseweg 3
4305RB Ouwerkerk
Tel: 06-12 82 58 17
Email: info@fruitboerderijremeeus.nl

Colofon

Copyright © Fruitboerderij Remeeus
Alle rechten voorbehouden