Nieuws

De Tuinderij, Kapelle-Biezelinge

Begin dit jaar hebben we aardbeienkwekerij De Tuinderij aan de Oude Rijksweg in Kapelle-Biezelinge overgenomen. Bij dit bedrijf werden door de vorige eigenaar aardbeien in tunnels gekweekt. Deze aardbeien werden verkocht in het Aardbeiententje wat ook bij het bedrijf hoort. Ook was daar ander zachtfruit verkrijgbaar, zoals bramen, frambozen, kersen en bessen.

Wij willen deze verkoop op dezelfde manier voortzetten. Omdat we de meeste vruchten zelf in de kas telen is het een mooie aanvulling op ons bedrijf in Ouwerkerk. Natuurlijk blijven we de tunnels bij de Tuinderij ook nog gebruiken om aardbeien te telen. Het Aardbeiententje staat er om bekend dat er goede kwaliteit aardbeien verkrijgbaar zijn. We zullen er zeker naar streven deze kwaliteit te behouden. Ook maken we zelf jam en dessertsaus van eigen vruchten en stellen we cadeaumandjes samen. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we eind april de eerste aardbeien plukken en start dan ook de verkoop. Zodra we de definitieve openingsdatum weten, zullen we dit bekend maken.

In Ouwerkerk staat vanaf eind april het verkoopautomaat weer in de kas. Hier kunt u dan weer dagelijks uw verse aardbeien halen. U bent van harte welkom!

Graag tot ziens, in Ouwerkerk of in Biezelinge!


« Terug naar nieuwsoverzicht | Geplaatst op 2 april 2014 om 20:16 uur

 

Contact

Boterhoekseweg 3
4305RB Ouwerkerk
Tel: 06-12 82 58 17
Email: info@fruitboerderijremeeus.nl

Colofon

Copyright © Fruitboerderij Remeeus
Alle rechten voorbehouden