Fruitboerderij Remeeus heeft twee verkooppunten: in Ouwerkerk en in Kapelle-Biezelinge. Deze verkooppunten zijn bemand tijdens het seizoen, van eind april tot en met eind september.

Ouwerkerk

Voor de consument zijn we hier in het seizoen dagelijks geopend met een verkoopautomaat. Hier haalt u als klant zelf ons fruit uit de automaat, zodat we u altijd van ons fruit kunnen voorzien.

Zakelijke afnemers kunnen onveranderd, na telefonische bestelling via 06-12825817, dagelijks terecht.

U kunt ons vinden aan de Boterhoekseweg 3, 4305RB in Ouwerkerk.

Kapelle-Biezelinge

Sinds 2014 hebben wij ook een verkooppunt in Kapelle-Biezelinge. Vanuit het gezellige aardbeienkraampje verkopen wij ons fruit rechtstreeks aan de consument en zakelijke afnemers, zoals boerderijwinkels, restaurants, bakkers, campings en handelaren.

In Kapelle-Biezelinge staan wij vanaf eind april tot en met september voor u klaar op de volgende openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. (Op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag zijn wij de hele dag gesloten)

Naast ons verse fruit verkopen we ook hier onze zelfgemaakte jam en dessertsaus. Ook maken we leuke cadeaupakketjes. U kunt kiezen uit diverse soorten die al klaar staan, of we maken op bestelling iets wat helemaal aan uw wensen voldoet. Bekijk ook onze producten pagina, voor meer informatie!

U kunt ons vinden op het volgende adres: De Klinker /Oude Rijksweg (N289), 4421 KC Kapelle-Biezelinge.

 


Laatste nieuws

Volg ons via...

Vragen?

tel.: 06-12 82 58 17


 

Contact

Boterhoekseweg 3
4305RB Ouwerkerk
Tel: 06-12 82 58 17
Email: info@fruitboerderijremeeus.nl

Colofon

Copyright © Fruitboerderij Remeeus
Alle rechten voorbehouden